Bravčové mäso na hubách pre Salente Cuco

Ingrediencie:

  • 500 g bravčovej krkovičky
  • 200 g cibule
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 lyžica rastlinného oleja
  • 2 odmerky vývaru (najlepšie kuracieho)
  • 1 lyžica múky
  • soľ
  • korenie
  • rasca
  • 1 odmerka sušených húb

Postup:

Do hrnca s pripravenou vnútornou nádobou nalejte približne lyžicu oleja, aby sa pokrylo celé dno hrnca. Zapnite program – Restovanie. Po chvíľke sa olej zohreje, orestujte na kocky nakrájanú bravčovú krkovičku, ktorú ste predtým osolili a okorenili. Mäso zatiahneme zo všetkých strán, vyberieme, pridáme ešte trošku oleja a orestujeme cibuľku. Dozlatista orestovanú cibuľku zapražíme múkou, zamiešame, vrátime mäso, pridáme huby, 2 odmerky vývaru a dokoreníme štipkou rasce. Zavrieme tlakové veko. Nastavíme program Mäso / Dusenie (Bravčové / rebierka) na 18 minút. Upustíme paru a opatrne hrniec otvoríme. Podľa potreby dosolíme či okoreníme. Hotové mäso dáme na tanier a ako prílohu môžeme zvoliť ryžu uvarenú taktiež v našom hrnci.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie