Vývar se zeleninou pre Salente Ario

Ingrediencie:

  • kosti na polievku (podľa vašej chuti – bravčové, hovädzie, kuracie, údené)
  • zeleninová zmes do polievky (mrazená či čerstvá)
  • voda
  • štipka soli
  • polievkové korenie – bobkový list, celé čierne korenie, nové korenie
  • bylinky – najlepšie ligurček, petržlenová vňať

Postup:

Pripravte si postupne do vnútornej nádoby kosti, zeleninu (ak použijete čerstvú, nezabudnite najprv očistiť a opláchnuť), korenie, bylinky a primerane soli. Všetko zalejte vodou. Pozor, vody môže byť maximálne do 2/3 vnútornej nádoby. Zavrite tlakové veko a nastavte program – Polievka – 15 minút. Vzniknutý vývar sceďte cez sitko do hrnca, pridajte už uvarenú zeleninu zo sitka, môžete pridať obrané mäso z kostí a podľa potreby dochuťte. Do vývaru môžete taktiež pridať uvarené rezance.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie