Salente Rombo Pasta, nástavec na výrobu cestovín

  • Nástavec pro válení těsta
  • Nástavec pro špagety šířky 3 mm
  • Nástavec pro tagliatelle šířky 6 mm  
Môžeme doručiť do:
5.10.2022
Skladom (>5 ks)
€185,40
Kategória: Kuchynské roboty
EAN: 8595683202138
Obj.kód: MRS Pasta
30 rokov skúseností
30 rokov skúseností
Máme 30 rokov skúseností v odbore, ktoré využívame na vývoj a servis našich produktov.
Najväčší výber náhradných dielov
Najväčší výber náhradných dielov
Ako výrobca máme na sklade všetky potrebné náhradné diely. Vybrané diely máme na predaj na e-shope.
Servis do 3 dní
Servis do 3 dní
Servisnú požiadavku vybavíme do 3 pracovných dní od jej prijatia.

Salente Rombo Pasta, nadstavec na výrobu cestovín je rozšíriteľné príslušenstvo k Salente Rombo.

Pomocou nástavcov na cestoviny rozšírite multifunkčný robot Salente Rombo o ďalšiu funkciu, o výrobu domácich cestovín. Základnou surovinou pre domáce tagliatelle je semolínová múka, pravá talianska múka na cestoviny alebo pizzu. Táto múka sa vyrába z tvrdozrnnej pšenice Triticum durum a obsahuje vyšší podiel lepku. Vďaka vyššiemu obsahu lepku sú cestoviny pri výrobe pružnejšie, odolnejšie a ďalšou výhodou je to, že sa ľahko nerozvarí.


Nadstavec na váľanie cesta môžete použiť aj na prípravu lasagne.

Špagety, tagliatelle, fettuccine alebo pappardelle?

Talianske cestoviny sú zaujímavé v tom, že ich šírka nie je nijako pevne daná a „tá pravá“ cestovina sa líši región od regiónu. V Salente Rombo pripravíte 3 mm úzke špagety alebo 6 mm širšie tagliatelle. Fettuccine majú šírku 8-10 mm a pappardelle 20-30 mm.

Technické špecifikácie

  • Hmotnosť 3 ks nástavcov: 2,5 kg
  • Rozmery nástavca na váľanie cesta: 230 (dĺžka) × 90 (šírka) × 45 (hĺbka) mm 
  • Rozmery nástavcov na špagety a tagliatelle: 210 (dĺžka) × 90 (šírka) × 45 (hĺbka) mm
  • Materiál nástavcov: nerez a hliník

Obsah balenia

  • 1 ks nadstavec na váľanie cesta
  • 1 ks nadstavec pre špagety šírky 3 mm
  • 1 ks nadstavec pre tagliatelle šírky 6 mm
  • Užívateľský manuál

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: