Ako pripraviť chobotnicu metódou sous vide | Recept Petry Vindyšovej (MasterChef)

Vyskúšajte, aké jednoduché je pripraviť dokonale krehkú a šťavnatú chobotnicu pomocou metódy sous vide.

V tomto videu vás celým procesom prevedie Petra Vindyšová – finalistka súťaže MasterChef Česko 2020–2021, poloprofesionálna kuchárka a profesionálna violončelistka.

 

Od vákuovania cez pomalé varenie metódou sous vide až po finálnu úpravu na panvici – zistíte, ako na dokonalý výsledok vďaka šikovnému sous vide prístroju Salente ChefMax, ktorý zabezpečí úplne presnú a šetrnú prípravu.

 

Salente ChefMax je ideálnym pomocníkom na prípravu mäsa, rýb, morských plodov aj zeleniny. Užite si profesionálne výsledky vo vlastnej kuchyni.

 

Vlajka Česka Vlajka Maďarska Vlajka Rumunska Vlajka Evropské unie