Ingrediencie
- 400 g kuracích stehien bez kosti a kože
- 1/2 cibule
- 1 strúčik cesnaku
- 1/2 lyžičky mletého čerstvého zázvoru
- 1/2 lyžičky garam masaly (korenie)
- Koriander, kurkuma, rasca, chilli
- 120 g drvených paradajok
- 1 lyžica paradajkového pretlaku
- citrónová kôra
- 150 ml kokosového mlieka
- 2 lyžice masla
- soľ
- lístky koriandru
Postup
- Kuracie stehná umyjeme a vložíme do mixéra. Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak, zázvor, korenie, drvené paradajky, paradajkový pretlak, citrónovú kôru, kokosové mlieko a 2 lyžice masla.
- Zvolíme program „Slow Cook“ a necháme všetko variť 3 h.
- Mäso vyberieme, nakrájame na kocky a omáčku premiešame/rozmixujeme pomocou programu „Grind“.
- Kura na masle posypeme lístkami koriandru a podávame s ryžou či plackou Naan.