Kura na masle (Slow Cook + Grind)

Ingrediencie

  • 400 g kuracích stehien bez kosti a kože
  • 1/2 cibule
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1/2 lyžičky mletého čerstvého zázvoru
  • 1/2 lyžičky garam masaly (korenie)
  • Koriander, kurkuma, rasca, chilli
  • 120 g drvených paradajok
  • 1 lyžica paradajkového pretlaku
  • citrónová kôra
  • 150 ml kokosového mlieka
  • 2 lyžice masla
  • soľ
  • lístky koriandru

Postup

  1. Kuracie stehná umyjeme a vložíme do mixéra. Pridáme nakrájanú cibuľu, cesnak, zázvor, korenie, drvené paradajky, paradajkový pretlak, citrónovú kôru, kokosové mlieko a 2 lyžice masla.
  2. Zvolíme program „Slow Cook“ a necháme všetko variť 3 h.
  3. Mäso vyberieme, nakrájame na kocky a omáčku premiešame/rozmixujeme pomocou programu „Grind“.
  4. Kura na masle posypeme lístkami koriandru a podávame s ryžou či plackou Naan.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie