Recept Petra Stupky na pečenú paštétu a šalát z marinovaných uhoriek

Divočina na tanieri! Dnes sa bude variť z diviny. V tomto videu vám ukážem, ako z niekoľkých surovín počas chvíľky pripravím vynikajúcu pečenú paštétu ako predjedlo.


 

 

 

Suroviny na paštétu:
600g zveriny (jelenie chrbát)
300g bravčovej pečene
200g údeného boku
150ml smotany na šľahanie
4 žĺtky
soľ
divoké korenie
rasca - mixovanie
zmes semienok na pečienku

Suroviny na šalát:
2 šalátové uhorky
nakladaný zázvor
ocot
cukor
soľ

 

×
Ak sa Vám naše recepty a tipy páčia, prihláste sa k odberu ďalších noviniek.

Prihlásením súhlasíte s odosielaním obchodných oznámení a spracovaním osobných údajov.