Vyskúšajte, aké jednoduché je pripraviť dokonale šťavnatý a krehký steak metódou sous vide.
V tomto videu vás celým procesom prevedie Petra Vindyšová – finalistka súťaže MasterChef Česko 2020–2021, poloprofesionálna kuchárka a profesionálna violončelistka.
Od vákuovania cez precízne pomalé varenie metódou sous vide až po finálne grilovanie na kontaktnom grile Salente FlamePro – zistíte, ako dosiahnuť profesionálny výsledok priamo u vás doma.
Vďaka šikovnému sous vide prístroju Salente ChefMax, ktorý zabezpečí presnú teplotu, a grilu Salente FlamePro, ktorý steak dokonale opečie, si doprajete výsledok ako z luxusnej reštaurácie. Salente ChefMax a FlamePro sú ideálnymi pomocníkmi na prípravu mäsa, rýb, morských plodov aj zeleniny.
Užite si perfektný steak, kedykoľvek dostanete chuť.