Recept Petra Stupky na Tortellini plnené mäsom, syrom a špenátom s fofr salsou

Peter vám dnes ukáže, ako sa pripravuje ďalšia talianska lahôdka. Domáce tortelliny plnené bravčovým mäsom a ochutené šťavou z červenej repy, doplnenú fofr omáčkou, ktorá je rýchlo hotová a zaručene si na nej pochutnáte! Žmurkajte na to.

 
 

Ingrediencie na tortellini:
400g cesta s červenou repou
300g brav. mäsa z pliecka
60g špenátových listov
100ml sladkej smotany
50G strúh. parmezánu
zmes korenia - mleté ​​mäso
lyžice škrobu
soľ, korenie

Ingrediencie na fofr salsu:
400g drvených paradajok
100g cibuľa
3 strúčiky cesnaku
zmes korenia na cestoviny
50ml olivového oleja
strúhaný parmezán
mleté ​​chilli
cukor, soľ, korenie